Solutions

Onze sectorspecifieke oplossingen

Unieke behoeften vragen om 100 % gepersonaliseerde voertuigen en diensten 

U bent op zoek naar een dienstverlener die u huurvoertuigen aanbiedt op maat van de vereisten in uw sector? Fraikin heeft een mobiliteitsoplossing voor elke uitdaging, of u nu actief bent in de voedings-, zorg-, bouw-, logistieke, retail- of distributiesector.  

Onze expertise ten dienste van uw behoeften 

Ons doel is uw activiteiten zo goed mogelijk te ondersteunen en te optimaliseren, en nemen elk mobiliteitsaspect van u over zodat u tijd en geld uitspaart. Daarvoor beschikken we over:  

 • een breed wagenpark, met momenteel meer dan 60.000 voertuigen in ons beheer 

 • een uitgebreid aanbod industriële en commerciële voertuigen van uiteenlopende merken 

 • een aanbod ‘gespecialiseerde voertuigen’ voor sectorspecifieke toepassingen, van gepantserde wagens, over ambulances, tot voertuigen voor luchtvaartcatering  

 • een waaier aan diensten op maat van uw sector 

Wie kiest voor Fraikin, kiest niet zomaar voor leasing. U optimaliseert uw activiteiten met een efficiënter wagenpark, dat beter op uw sector is afgestemd.  

Ons Full Service-pakket omvat bovendien een eerste telematicaniveau voor alle voertuigen vanaf 2,8 ton (met uitzondering van opleggers).  

Uw activiteitensector, onze expertise

Bij ons kunt u terecht voor voertuigen, diensten en begeleiding op maat van uw behoeften, ongeacht uw activiteitensector. 

 • BTP

  Huren van bedrijfswagens voor de bouwsector

  Bent u actief in de bouwsector, expert in de aanleg van netwerken of wegen, of gespecialiseerd in wegwerkzaamheden, materiaalvervoer of stedenbouw? Bent u een lokale vakman of als groot bedrijf over het hele land actief? Hebt u voertuigen nodig die voldoen aan specifieke vereisten in uw vakgebied?  

 • Dumbster

  Bedrijfswagenverhuur - Milieusector

  Bent u tuinaannemer, specialist in waterbeheer of afvalverwerking, of expert in de aanleg en het onderhoud van groene ruimten? Dan weet u als geen ander hoe veeleisend uw beroep kan zijn en in welke moeilijke en soms spoedeisende omstandigheden u aan de slag moet bij panne, defect of externe invloeden (storm enz.). U moet dus kunnen rekenen op betrouwbaar materiaal, dat te allen tijde beschikbaar is.  

 • Transport

  Huren van bedrijfswagens voor de transport- en logistieke sector

  Als transporteur met een lokaal, nationaal of internationaal verzorgingsgebied staat een kostenefficiënte en tijdige levering in de best mogelijke omstandigheden bovenaan uw agenda. 

 • Retail

  Huren van bedrijfswagens voor de retail- en distributiesector

  Zowel grote supermarkten als kleine handelaren of commerciële netwerken moeten zich overal een weg zien te banen, van drukke steden en randgemeenten tot het platteland.  

  Uitdagingen zoals lage-emissiezones, de zoektocht naar parkeerplaats, het tekort aan chauffeurs en het tijdige onderhoud van de voertuigen nemen kostbare tijd in beslag, die u liever aan uw corebusiness zou besteden. Wij hebben de oplossing! 

 • Refrigired Renault Trucks

  Een voertuig huren – Voedings- en koeltransport

  Een feilloos koeltransport is van cruciaal belang om de kwaliteit en versheid van uw voedingswaren te garanderen.  

  Daarom bieden we restauranthouders, traiteurs, producenten en andere professionals in de voedingsindustrie toegang tot gepersonaliseerde koelwagens die voldoen aan de geldende regelgeving en zijn uitgerust met telematica om te waken over de koudeketen. 

 • Health

  Een voertuig huren – Zorgtransport en -vervoer

  Bent u actief in de zorg- of farmaceutische sector? Bent u zorgprofessional of transporteur gespecialiseerd in medische producten? Dan kunnen we u voertuigen aanbieden die afgestemd zijn op uw activiteit.  

 • Collectivities

  Een voertuig huren – Overheidsdiensten en openbare instanties

  Monumentenzorg, de schoonmaak of het onderhoud van groene ruimten, wegen of openbare plaatsen, interne leveringen ... Het zijn activiteiten waar iedereen baat bij heeft. 

  Daarom schotelen we overheidsdiensten en openbare instanties een aanbod op maat voor en bieden we hen gericht advies en oplossingen voor een groener wagenpark dat aan de regelgeving voldoet.

Het ideale voertuig voor elke sector

Wenst u uw wagenpark samen te stellen? Vind wat u zoekt in ons ruime aanbod van commerciële en industriële voertuigen.   

We stellen graag onze expertise ter beschikking en zetten ons in om u het beste voertuig aan te bieden op maat van uw behoeften, ongeacht uw activiteitensector. We zoeken samen naar de meest geschikte huuroplossing.  

Renault master passenger transport

Wagen voor het vervoer van personen met beperkte mobiliteit

Onze laatste business cases

Comment développer l’électrique dans le domaine du transport frigorifique ?

Hoe ontwikkelen we elektronica geschikt voor duurzaam koeltransport?

Business Case MAN e-TGE
Comment accompagner UCB Pharma dans sa recherche de mobilité durable ?

Hoe ondersteunen we UCB Pharma in de zoektocht naar duurzame mobiliteit?

Business Case UCB Pharma
Accompagner les ambitions d’une entreprise familiale en matière de mobilité décarbonée

De ambities van een familiebedrijf op het gebied van koolstofarme mobiliteit ondersteunen

Business Case Walravens
Offrir à nos clients la capacité de répondre rapidement et efficacement à une hausse d’activité

We bieden onze klanten de mogelijkheid snel en efficiënt te reageren op wijzigende situaties

Business Case Brouwerij De Valk