BTP

Huren van bedrijfswagens voor de bouwsector

Voertuigen op maat van elke werf! 

Bent u actief in de bouwsector, expert in de aanleg van netwerken of wegen, of gespecialiseerd in wegwerkzaamheden, materiaalvervoer of stedenbouw? Bent u een lokale vakman of als groot bedrijf over het hele land actief? Hebt u voertuigen nodig die voldoen aan specifieke vereisten in uw vakgebied?  

Dan kunt u bij Fraikin terecht voor een brede waaier aan specifieke voertuigen, van hoogwerkers en twee- of driezijdige kiepwagens tot kraanwagens. Ook voor uitrustingen op maat, teams gespecialiseerd in mechanisch en hydraulisch onderhoud of digitale diensten ter optimalisatie van de productiviteit van uw wagenpark zit u goed bij Fraikin. 

Bouwtransport: voertuigen op maat, geschikt voor elke werf 

Klinkt een productiviteitsverhoging u als muziek in de oren? Dan stellen we graag onze voertuigen en uitrustingen ter beschikking, afgestemd op uw behoeften. Zo kunt u uw prestaties verbeteren, maar ook de veiligheid en uw productiviteit optimaliseren.  

Fraikin is gespecialiseerd in voertuigen voor uiteenlopende professionele toepassingen, van verscheidene merken en op verschillende brandstoffen. We bieden u:  

  • Specifieke voertuigen, van meerzijdige kiepwagens, vrachtwagens en kraanwagens tot hoogwerkers en opleggers. 

  • Uitrustingen op maat, samengesteld door ons studiebureau. Onze experten weten alles over de beschikbare chassis en uitrustingen, met het oog op de meest aangewezen combinaties, laadcapaciteit en motorisaties. We houden ook rekening met de impact van bepaalde uitrustingen op de beoogde chassis en de werkomgeving (overbelasting, veiligheid, onevenwichtig beladen voertuigen, verboden combinaties enz.).  

  • Huuroplossingen op korte, middellange of lange termijn: voor de huur van specifieke voertuigen op piekmomenten in uw activiteiten, met een waaier aan bijbehorende diensten. 

Het ideale voertuig voor elke sector

Maak uw keuze uit het brede aanbod van Fraikin en kies de voertuigen die uw wagenpark perfect aanvullen.  

Bent u op zoek naar specifieke hoogwerkers, twee- of driezijdige kiepwagens of kraanwagens? Dan begeleiden wij u graag in uw keuze voor de beste huuroplossing.  

hooklift utility vehicle
Alternatieve energie

Bedrijfsvoertuig met afneembare laadbak

Poids Lourd Benne / Benne-Grue
Alternatieve energie

Vrachtwagen met laadbak/laadbak met kraan

Fraikin, de ideale partner voor alle actoren in de bouwsector

Zowel de lokale vakman als de grote multinational zit goed bij Fraikin. Wij begeleiden u graag, ongeacht de omvang van uw wagenpark of uw behoeften.  

Diensten voor alle actoren in de bouwsector

We richten ons met onze verhuurdiensten tot alle actoren in de bouwsector, van de lokale vakman tot de grote multinational, met enkele bedrijfswagens of een uitgebreid wagenpark, en voor verhuur op korte, middellange of lange termijn.  

Ons studiebureau tot uw dienst

Onze experten configureren uw voertuig volledig naar wens! Trekhaak, dakrek, ladderdrager, pvc-koffer, onderbouwkist, kegeldrager ... Wij vinden voor elke uitdaging de juiste oplossing. 

Altijd in overeenstemming met de veiligheidsvoorschriften!

De bediening van een kraanwagen, kiepwagen of hoogwerker heeft voor onze teams geen geheimen meer.