Career

Word lid van ons team

Geef uw carrière een boost bij Fraikin 

Kiezen voor een job bij Fraikin is kiezen voor een rijke professionele ervaring die het beste van twee werelden combineert: de expertise van een Europees marktleider en de nabijheid van een lokale speler.  

Ontdek onze vele jobs en vacatures in een fascinerende sector die volop in verandering is en nog tal van mooie uitdagingen voor u in petto heeft! 

Solliciteer gerust via frederique.van-nuland@fraikin.com

Zes goede redenen om bij Fraikin aan de slag te gaan 

Jobs met mooie vooruitzichten

We plaatsen de energietransitie centraal in al onze overwegingen en activiteiten, begeleiden onze klanten in de vergroening van hun wagenpark en de overstap op voertuigen met lage emissie, en schaven de kennis en vaardigheden van onze werkplaatsmedewerkers continu bij zodat ze met de nieuwste technologieën overweg kunnen. Vandaag zijn al meer dan 1.200 Fraikin-voertuigen ‘groen’. 

Diversiteit

Fraikin streeft naar gelijke kansen, ondersteunt de professionele inschakeling en zet in op lokale jobs, met het oog op een actief diversiteitsbeleid. Fraikin stelt personen met een beperking te werk en ondersteunt hun inschakeling op de arbeidsmarkt. In vier jaar tijd nam het aantal medewerkers met een beperking in zijn personeelsbestand aanzienlijk toe. 

Focus op de klant

We staan onze klanten dagelijks bij in elke uitdaging die hun pad kruist. Fraikin draagt nabijheid hoog in het vaandel en knoopt een nauwe band aan met zijn klanten. Daarvoor rekent Fraikin op medewerkers die zich graag ten dienste stellen van de klant. Meer nog dan een aanbod op maat, bieden zij de klanten een heuse begeleiding, met één ultiem doel voor ogen: de tevredenheid van de klanten. 

Wederzijds vertrouwen

We helpen onze medewerkers groeien binnen het bedrijf. We reiken hen de middelen aan om hun grenzen te verleggen en hun passies na te streven. Dat is het engagement van Fraikin tegenover zijn werknemers. Zo wordt elke functie die vrijkomt systematisch eerst intern aangeboden alvorens er extern naar een nieuwe medewerker wordt gezocht.  

Vaardigheden continu aanscherpen

We streven een beleid na waarin we al onze medewerkers continu blijven bijscholen en zien het als onze taak om hun vaardigheden aan te scherpen en hun ware potentieel bloot te leggen. 

Een waakzame werkgever

Fraikin plaatst het welzijn van zijn werknemers voorop en moedigt de teams aan tot dialoog. Om de twee jaar peilen we met een interne barometer naar het sociale klimaat binnen het bedrijf en zetten we acties op het getouw met het oog op verbeteringen waar nodig. Jaarlijkse evaluatiegesprekken vormen de perfecte gelegenheid voor rechtstreeks contact tussen managers en hun teamleden. 

Alain-François PIALAT

Bij Fraikin staan onze medewerkers even centraal als onze klanten, want we weten dat gelukkige medewerkers winnende bedrijven maken.

Alain-François PIALAT
Human resources en communicatie

Fraikin ondersteunt gelijke kansen

Bij Fraikin geloven we dat elke vaardigheid een kans is, en dat de integratie van mensen die erkend zijn als mindervalide werknemers (RQTH) een sociale verantwoordelijkheid van de onderneming is.

Sébastien, bedrijfsleider bij Fraikin, vertelt over zijn integratie in de Fraikin Groep.

Youtube

Fraikin in cijfers

  • 47
    medewerkers in Benelux
  • 29 M
    omzet in Benelux
  • 1800
    uitgevoerde opleidingen*

* Deze gegevens komen van de Fraikin Group in 2022