My SmartFleet

My Smart Fleet, de telematicatoepassing van Fraikin 

Voor al wie de productiviteit van zijn wagenpark wil vergroten hebben we één boodschap: telematica inbegrepen!

Onze gebruiksvriendelijke telematicadienst is inbegrepen in onze Full Service Fraikin-formule. De digitale oplossing is eenvoudig in gebruik en biedt u in realtime zicht op alle gegevens voor een optimaal gebruik van de voertuigen.

Goed onderbouwde beslissingen nemen

Onze telematicamodule kan geïnstalleerd worden op alle voertuigtypes en verzamelt in realtime informatie over het rijgedrag van de chauffeurs, het brandstofverbruik, de rij- en rusttijden enz.  

My Smart Fleet is een dienst die in alle activiteitensectoren nuttig kan zijn. Daarom is ons Smart Basics-pakket voortaan standaard inbegrepen in onze Full Service Fraikin-formule voor langetermijnverhuur (met uitzondering van 2,8 ton-vrachtwagens en opleggers).  

Een zeer complete connected tool!

Met My Smart Fleet geeft een module in uw voertuig de informatie over het gebruik en rijgedrag rechtstreeks door. De analyse van die gegevens biedt u inzichten over uw wagenpark voor de optimalisatie van het rijgedrag, de productiviteit, het verbruik en de veiligheid. 

De gegevens in kwestie blijven in uw bezit en worden niet door Fraikin gebruikt of verkocht. My Smart Fleet strookt op dat vlak volledig met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG, ook bekend als GDPR). 

Een zeer complete connected tool!

Onze diensten hebben u heel wat te bieden

My Smart Fleet stelt telematica ten dienste van uw doelstellingen en wagenpark. Voortaan beschikt u over alle nodige informatie voor een algemene optimalisatie van het gebruik van uw wagenpark.  

Maar er is meer!  My Smart Fleet gaat nog een stap verder en heeft nog veel meer troeven in huis. 

Het brandstofverbruik verlagen

Volg het gebruik en brandstofverbruik van uw wagenpark op de voet en bespaar tot 10 % op brandstof dankzij de analyse en optimalisatie van uw ritten.  

Meer veiligheid voor uw chauffeurs

Stuur uw bestuurders veiliger de weg op en leg hen de resultaten van hun rijstijlanalyse voor om hen te sensibiliseren.  

Een betere dienstverlening

Verhoog uw productiviteit door analysegegevens te vertalen naar een grotere klanttevredenheid. 

Een stap dichter bij MVO-labels

Verklein uw ecologische voetafdruk en kom in aanmerking voor MVO-labels die uw milieu-engagementen in de verf zetten.  

Stel ons al je vragen!

Laten we samen praten over uw behoeften. Onze adviseurs laten u graag kennismaken met de diensten en verbintenissen van Fraikin, evenals met alle voordelen die worden aangeboden in onze langetermijnverhuur aanbiedingen.

Votre commercial