Transport

Huren van bedrijfswagens voor de transport- en logistieke sector

Bereik elke bestemming zorgeloos op tijd en zonder verrassingen 

Als transporteur met een lokaal, nationaal of internationaal verzorgingsgebied staat een kostenefficiënte en tijdige levering in de best mogelijke omstandigheden bovenaan uw agenda. 

We helpen u uw klanttevredenheid te vrijwaren met ons leasingaanbod bestelwagens, vrachtwagens en opleggers, en onze betrouwbare, snelle en oplossingsgerichte ondersteuning van uw wagenparkbeheer. 

Oplossingen voor snelle en tijdige leveringen 

Onze diensten zijn gegroeid uit uw verwachtingen en vragen. De kennis en ervaring die we door de jaren heen hebben opgedaan aan de zijde van actoren in de transport- en logistieke sector, laten ons vandaag toe u oplossingen op maat aan te bieden:

 

Wie staat in voor het beheer van mijn wagenpark? 

Bij Fraikin kunt u terecht bij een persoonlijke contactpersoon. Hij helpt u graag op weg naar de meest geschikte leasingformule en de aangewezen dienstverlening.  

Een onvoorziene omstandigheid? Dan stelt hij alles in het werk om snel een oplossing voor u te vinden, op eender welk moment.  

 

Hoe kan ik mijn voertuigen personaliseren? 

De carrosserieopbouw en materialen worden afgestemd op uw activiteiten! We leggen u in eerste instantie een catalogus voor met standaardconfiguraties van de constructeurs. Vervolgens sturen wij die configuraties bij in functie van uw behoeften. Een pallet? Een speciaal chassis voor zware ladingen? Een koelcel? U bepaalt zelf of u mono- of multitemperatuur, gerichte of cryogene koeling verkiest.  

 

Ik moet een piek in mijn activiteiten het hoofd zien te bieden. Wie kan mij helpen? 

In geval van tijdelijke of seizoensgebonden behoeften, kunnen wij uw wagenpark moeiteloos aanvullen met voertuigen voor verhuur op korte of middellange termijn. 

Bestelwagens, koelwagens, koelvrachtwagens of gekoelde opleggers? We hebben alles in huis voor een vlot verloop van uw distributieactiviteiten.  

 

Hoe zit het met onderhoud? 

Wanneer een van uw vrachtwagens of bestelwagens onbeschikbaar is, stellen wij een vervangvoertuig ter beschikking. Zo komen uw activiteiten niet in het gedrang. 

Onze voertuigen voor de transport- en logistieke sector

Maak uw keuze uit ons brede voertuigenaanbod en stel uw ideale wagenpark samen.  

Vindt u de ideale bestelwagen, koelwagen of vrachtwagen niet in ons aanbod terug? Dan configureren we samen met u het perfecte voertuig. 

bodied utility vehicle
Alternatieve energie

Voertuigen met chassis en opbouw

Optimaliseer uw transport- en logistieke dienstverlening

Wie kiest voor leasing op lange termijn, krijgt ook toegang tot een waaier aan exclusieve diensten die uw distributieactiviteiten en logistieke dienstverlening ten goede komen.  

Dat is de all-informule van Fraikin! 

Altijd een voertuig ter beschikking

In afwachting van de levering van uw nieuwe voertuig, kunt u gebruikmaken van een gelijkwaardig aanloopvoertuig. 

Zelfs in onvoorziene omstandigheden

In geval van panne stellen we een vervangvoertuig ter beschikking. Zo komt de continuïteit van uw activiteiten niet in het gedrang. 

Inclusief telematica

U kunt gebruikmaken van het basistelematicapakket My Smart Fleet van Fraikin, inbegrepen in uw langetermijnleasing. Zo kunt u alle data over uw voertuigen nauwkeurig opvolgen. 

We streven als transporteurs mee naar CO2-neutraliteit door over te stappen op alternatieve brandstoffen. Zo bestelden we bij Fraikin 55 nieuwe voertuigen op CNG, bovenop de reeds bestaande wagens op gas in ons wagenpark.

Tariel Chamerois
Directeur Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Duurzame Ontwikkeling bij DB Schenker

Onze laatste business cases

Comment développer l’électrique dans le domaine du transport frigorifique ?

Hoe ontwikkelen we elektronica geschikt voor duurzaam koeltransport?

Business Case MAN e-TGE
Comment accompagner UCB Pharma dans sa recherche de mobilité durable ?

Hoe ondersteunen we UCB Pharma in de zoektocht naar duurzame mobiliteit?

Business Case UCB Pharma
Accompagner les ambitions d’une entreprise familiale en matière de mobilité décarbonée

De ambities van een familiebedrijf op het gebied van koolstofarme mobiliteit ondersteunen

Business Case Walravens