Hoe ondersteunen we UCB Pharma in de zoektocht naar duurzame mobiliteit?

  • 2 min

Na de overname van Via Location Mons (Cuesmes) door Fraikin verhuisde het biofarmaceutische bedrijf UCB Pharma als bestaande klant mee naar Fraikin. De uitdaging bestaat erin de loyaliteit van deze Via Location-klant te behouden en hem zo goed mogelijk te ondersteunen in zijn behoefte aan voertuigen die rijden op groene energie. 

Comment accompagner UCB Pharma dans sa recherche de mobilité durable ?

Behoefte van de klant ? 

UCB Pharma wil zijn vloot elektrische voertuigen namelijk uitbreiden. "Daarom willen we extra voertuigen bij Fraikin bestellen. Er zijn ook plannen om een bijkomende site te openen, waardoor we onze vloot zullen moeten uitbreiden", stelt Site Delivery Manager bij UCB Pharma David De Backer. 

We gebruiken de elektrische bestelwagens van Fraikin voor zowel goederen- als personenvervoer. Ook onze technische dienst maakt gebruik van elektrische voertuigen. Wij zijn zeer tevreden over de geleverde service en worden altijd snel en correct geholpen.

David De Backer
Site Delivery Manager

Onze oplossing 

UCB Pharma kan nu rekenen op de uitgebreide dienstverlening van Fraikin, dat lokaal sterk aanwezig is. Fraikin draagt ook bij tot de duurzame ambities van UCB Pharma met zijn brede gamma elektrische voertuigen. 

Aangezien de voertuigen bijna uitsluitend worden gebruikt voor interne logistiek en zelden de site verlaten, is het aantal pannes beperkt. "Hooguit hebben we af en toe een lekke band. Fraikin biedt een passende oplossing in het kader van ons 24-uurs pechverhelpingscontract", legt David De Backer uit.  

 

De voordelen 

Bij UCB Pharma is het enthousiasme voor het gamma elektrische voertuigen van Fraikin groot. "Wij hechten veel belang aan ecologie en hebben dan ook de ambitie om op termijn ons volledige wagenpark te elektrificeren om zo onze CO2-uitstoot te verminderen", geeft David De Backer aan 

We zetten ons actief in om elektrische oplossingen te vinden op maat van al onze klanten

Metin Demir
Branchmanager Fraikin in Mons

Om ook te lezen

Comment développer l’électrique dans le domaine du transport frigorifique ?

Hoe ontwikkelen we elektronica geschikt voor duurzaam koeltransport?

Business Case MAN e-TGE.
1 min
Accompagner les ambitions d’une entreprise familiale en matière de mobilité décarbonée

De ambities van een familiebedrijf op het gebied van koolstofarme mobiliteit ondersteunen

Business Case Walravens.
2 min
Offrir à nos clients la capacité de répondre rapidement et efficacement à une hausse d’activité

We bieden onze klanten de mogelijkheid snel en efficiënt te reageren op wijzigende situaties

Business Case over De Valk.
3 min