Refrigired Renault Trucks

Een voertuig huren – Voedings- en koeltransport

Voeding: van vers tot diepvries, zonder oponthoud de weg op  

Een feilloos koeltransport is van cruciaal belang om de kwaliteit en versheid van uw voedingswaren te garanderen.  

Daarom bieden we restauranthouders, traiteurs, producenten en andere professionals in de voedingsindustrie toegang tot gepersonaliseerde koelwagens die voldoen aan de geldende regelgeving en zijn uitgerust met telematica om te waken over de koudeketen. 

Optimaliseer uw koeltransport

Configuratie op maat

Bespaar tijd en moeite met een inrichting en laad-, bevestigings- en opslagvoorzieningen die uw voertuigen praktischer en gebruiksvriendelijker maken.  

Preventief en curatief onderhoud

Fraikin staat in voor het volledige onderhoud van uw koelwagen.  

Pieken in uw activiteiten opvangen

We hebben stockwagens voor verhuur op korte en middellange termijn in ons aanbod, zodat u moeiteloos kunt inspelen op seizoenspieken. Zo kunt u elke onvoorziene omstandigheid de baas.  

Exclusieve technologische voordelen

In samenwerking met onze carrossiers en leveranciers blijven we innoveren voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan cryogeniek, vacuümisolatie, energierecuperatie of uitrustingen met het oog op een PIEK-certificering.  

Onze oplossingen afgestemd op professionals in de voedingsindustrie  

In de loop van onze jarenlange samenwerking met professionals in de voedingsindustrie, hebben we uitgebreide kennis en ervaring opgedaan. Wij weten met welke uitdagingen u geconfronteerd wordt en kunnen een gepaste oplossing voorstellen, om in te spelen op uw behoeften, zodat u uw deadlines haalt, uw ecologische voetafdruk kunt verkleinen en de koudeketen kunt opvolgen.  

  • AUDIT van uw activiteiten, met het oog op voertuigconfiguratie op maat  

  • KOELTECHNOLOGIE afgestemd op uw activiteiten: mono-of multitemperatuur, cryogeniek enz.  

  • CONFORMITEIT van de voertuigen aan de geldende normen en regelgeving  

  • ALTERNATIEVE ENERGIEBRONNEN: elektriciteit, aardgas (CNG), biobrandstof enz. De keuze voor alternatieve aandrijvingen helpt u om uw uitstoot én kosten te verlagen.  

  • TELEMATICA aan boord, om de temperatuur in realtime op te volgen en met het oog op een betere traceerbaarheid. 

Onze voertuigen afgestemd op het transport van verse en/of diepgevroren producten

Om een ononderbroken koudeketen te kunnen garanderen, biedt Fraikin u koelwagens aan die voldoen aan alle geldende normen en regelgevingen.  

Al onze voertuigen vanaf 2,8 ton (met uitzondering van de opleggers) zijn bovendien uitgerust met telematicatools die u helpen om uw ecologische voetafdruk te verkleinen.  

Een dienstverlening die u als gegoten zit

Om uw dagelijkse activiteiten te ondersteunen, hebben we diensten ontwikkeld op maat van uw behoeften. Wij staan in voor het beheer en het onderhoud van al uw voertuigen, ongeacht of u die zelf bezit of bij ons huurt.   

De ideale totaaloplossing voor uw wagenpark.