Health

Een voertuig huren – Zorgtransport en -vervoer

Specifieke transport- en vervoersoplossingen voor de zorgsector  

Bent u actief in de zorg- of farmaceutische sector? Bent u zorgprofessional of transporteur gespecialiseerd in medische producten? Dan kunnen we u voertuigen aanbieden die afgestemd zijn op uw activiteit.  

Nood aan specifieke voertuigen, geschikt voor het vervoer van personen met beperkte mobiliteit of het transport van thermisch gevoelige producten (biologicals, bloed, plasma, donororganen, vaccins enz.)? Dan bent u bij Fraikin aan het goede adres.    

Fraikin biedt u niet alleen toegang tot gespecialiseerde voertuigen op maat van uw activiteiten, maar ook tot een organisatie die de klok rond waakt over een optimale dienstverlening en zekerheid.  

Oplossingen om uw zorgtransport en -vervoer te ondersteunen 

Wie kiest voor langetermijnhuur krijgt ook toegang tot een waaier aan exclusieve diensten die uw vervoers- en transportactiviteiten in de zorgsector optimaal ondersteunen.   

Inclusief telematica 

U kunt gebruikmaken van het basistelematicapakket My Smart Fleet van Fraikin, inbegrepen bij langetermijnhuur. Zo kunt u alle data over uw voertuigen nauwkeurig opvolgen.  

Een gamma op maat van uw behoeften

Renault master passenger transport

Wagen voor het vervoer van personen met beperkte mobiliteit

bodied utility vehicle
Alternatieve energie

Voertuigen met chassis en opbouw

Een dienstverlening die u als gegoten zit

Wenst u uw transportprocessen en distributieactiviteiten uit te breiden? Wij kunnen u daarbij helpen, met diensten die volledig afgestemd zijn op uw behoeften.