Collectivities

Een voertuig huren – Overheidsdiensten en openbare instanties

De openbare sector: voertuigen om de gemeenschap te dienen

Monumentenzorg, de schoonmaak of het onderhoud van groene ruimten, wegen of openbare plaatsen, interne leveringen ... Het zijn activiteiten waar iedereen baat bij heeft. 

Daarom schotelen we overheidsdiensten en openbare instanties een aanbod op maat voor en bieden we hen gericht advies en oplossingen voor een groener wagenpark dat aan de regelgeving voldoet.  

We ondersteunen al uw activiteiten

Fraikin heeft voor elke interventie een gepast voertuig in huis, beschikbaar bij u in de buurt.

Onderhoud van groene ruimten

Hoogtewerker, kiepwagen, vuilniswagen, ... We verhuren allerhande gespecialiseerde voertuigen.  

Onderhoud van waterleidingsnetwerken

Maak voor het onderhoud en het beheer van drinkwaterleidingen en rioleringsnetten gebruik van onze vrachtwagens met zuigpomp of kolkenzuiger. ​  

Vuilnisophaling

Vrachtwagen met laadklep, meerzijdige kiepwagen, kraanwagen of vuilniswagen ... We hebben voor elke uitdaging een oplossing in huis.  

Interventies op openbare voorzieningen

Een elektriciteitsnet of bovenleiding herstellen, specifieke voorzieningen installeren of wegnemen ... Kies een voertuig met hoogtewerker bij Fraikin. 

Levering van maaltijden voor uw vestigingen

Ook openbare woonzorgcentra en scholen moeten kunnen rekenen op een tijdige en betrouwbare levering. Met onze voertuigen kunt u die uitdaging de baas.  

Olivier Dutrech

De keuze voor huurwagens is voor publieke instanties een uitstekende manier om hun energietransitie in een stroomversnelling te brengen. De uitdaging voor hun fleetmanagers bestaat erin de overstap naar lage emissies het hoofd te bieden, terwijl de voertuigen in dit marktsegment aanzienlijke aanpassingen vereisen. Hoe groter de transformatie van de voertuigen, hoe groter het belang van begeleiding door een partner.

Olivier Dutrech
Directeur Innovatie

Diensten afgestemd op de behoeften van overheidsdiensten en -instanties  

Al jarenlang begeleiden we overheidsinstanties en bedrijven in de publieke sector voor de huur en het beheer van hun wagenpark. We weten dan ook als geen ander welke vereisten zich stellen en aan welke regelgeving een wagenpark moet voldoen. Gesterkt door die ervaring, hebben we voor u oplossingen op maat ontwikkeld.  

  • AUDIT van uw wagenpark, met het oog op voertuigen op maat    

  • CEL AANBESTEDINGEN EN CONSULTATIES, met specialisten in overheidsaanbestedingen  

  • CONFIGURATIE van uw voertuigen in overleg met ons studiebureau  

  • CONFORMITEIT van de voertuigen aan de geldende normen en regelgeving  

  • ALTERNATIEVE ENERGIEBRONNEN: elektrisch aangedreven voertuigen of wagens op gas of biobrandstof helpen uw uitstoot én kosten te verlagen. 

Onze voertuigen ten dienste van de gemeenschap

Kies uw model uit het ruimste voertuigenaanbod op de markt. De publieke sector is buitengewoon divers, en zo ook de behoeften: voertuigen voor snelle interventies, kiepwagens, vrachtwagens met kolkenzuiger, vuilniswagens, wagens met hoogtewerker voor de installatie of verwijdering van specifieke voorzieningen of decoratie, koelwagens enz.  

We configureren samen met u het ideale wagenpark op maat.  

bodied utility vehicle
Alternatieve energie

Voertuigen met chassis en opbouw

Renault master passenger transport

Wagen voor het vervoer van personen met beperkte mobiliteit

benn utility vehicle
Alternatieve energie

Bedrijfsvoertuig met laadbak

Een dienstverlening die u als gegoten zit

Om in te spelen op uw dagelijkse behoeften, hebben we diensten ontwikkeld op maat van uw sector en uitdagingen. Wij staan in voor het beheer en het onderhoud van al uw voertuigen, ongeacht of u die zelf bezit of bij ons huurt. 

De ideale totaaloplossing voor uw wagenpark én uw gemoedsrust.