Dumbster

Bedrijfswagenverhuur - Milieusector

Voertuigen opgewassen tegen elke uitdaging in de milieusector 

Bent u tuinaannemer, specialist in waterbeheer of afvalverwerking, of expert in de aanleg en het onderhoud van groene ruimten? Dan weet u als geen ander hoe veeleisend uw beroep kan zijn en in welke moeilijke en soms spoedeisende omstandigheden u aan de slag moet bij panne, defect of externe invloeden (storm enz.). U moet dus kunnen rekenen op betrouwbaar materiaal, dat te allen tijde beschikbaar is.  

Wij bieden een gamma voertuigen die 100% aangepast zijn aan uw activiteiten: kiepwagens, hydro-cleaning trucks, afvalwagens... Voor korte, middellange of lange periodes.  

Voor elke behoefte het ideale voertuig 

Activiteiten in de milieusector kunnen sterk uiteenlopend zijn. Om u elke dag opnieuw bij te staan, stellen we gepersonaliseerde diensten en voertuigen ter beschikking, afgestemd op uw eisen en behoeften, voor tijdelijk of langdurig gebruik:  

  • een breed gamma aan voertuigen, van uiteenlopende merken, afgestemd op uw activiteiten 

  • configuraties op maat, samengesteld door ons studiebureau, om uw voertuigen bijvoorbeeld uit te rusten met een trekhaak, dakrek, ladderdrager, pvc-koffer of kegelhouder  

  • een aanbod voor verhuur op korte, middellange of lange termijn, en een waaier aan bijbehorende diensten voor een optimaal administratief beheer, de verwerking van onvoorziene omstandigheden, een tijdig onderhoud en optimale prestaties van uw voertuig 

  • Een beschikbaarheid de klok rond, om u op elk moment te kunnen bijstaan, inclusief tijdens wachtdiensten (‘s nachts, in het weekend enz.)  

Het ideale voertuig voor elke sector

Kies uw model uit ons ruime aanbod.  

Uw werk vereist specifieke voertuigen zoals kiepwagens, hydro-cleaning trucks of afvalwagens.  

Ons aanbod omvat voertuigen op maat van uw sector, die we samen kunnen configureren met het oog op een wagenpark dat perfect aansluit op uw behoeften.  

bodied utility vehicle
Alternatieve energie

Voertuigen met chassis en opbouw

benn utility vehicle
Alternatieve energie

Bedrijfsvoertuig met laadbak

Poids Lourds Plateau / Plateau-Grue
Alternatieve energie

Vrachtwagen met laadvloer/laadvloer met kraan

Poids Lourd Polybenne / Polybenne-Grue
Alternatieve energie

Vrachtwagen met afneembare laadbak/afneembare laadbak met kraan

Een dienstverlening die u als gegoten zit

Om uw activiteiten optimaal te ondersteunen, hebben we diensten ontwikkeld op maat van uw behoeften.  

Indien u ons het beheer van uw wagenpark toevertrouwt, staan we bovendien in voor het onderhoud van al uw voertuigen, inclusief uw eigen wagens of de voertuigen die u elders huurt. Ideaal voor een totaaloverzicht van uw wagenpark.  

Fraikin ondersteunt elk vak in de milieusector

Wij beschikken over voertuigen op maat van uw activiteiten, ongeacht uw expertisegebied in de milieusector:  

Onderhoud van groene ruimten

Huur gespecialiseerde voertuigen: hoogwerkers, kiepwagens, vuilniswagens voor groenafval enz.  

Onderhoud van netwerken (drinkwater, afvalwater)

Voor het onderhoud van netwerken van drink- of afvalwater kunt u bij Fraikin vrachtwagens met verdeelmast, zuigwagens enz. huren.  

Afvalverwerking

Vrachtwagens met laadkleppen, meerzijdige kiepwagens met of zonder hijskraan, vuilniswagens ... Uw wagenpark is alvast goed uitgerust dankzij Fraikin.  

Telecommunicatie

De aanleg van een fibernet, 5G-netwerk of elektriciteitsnet vereist soms specifieke voertuigen. Dankzij onze voertuigen met hoogwerkers lopen uw dagelijkse activiteiten op wieltjes.