Wie op zoek is naar een voertuig voor de lange termijn-lease, is bij Fraikin Nederland aan het goede adres. Gespecialiseerd in full operational lease biedt Fraikin vracht- en bestelauto’s waar u om vraagt. Ook voor geconditioneerde voertuigen kunt u bij Fraikin terecht. Zo zijn er onlangs 10 Thermo King V-units opgebouwd op Fiat Doblo’s, Iveco’s en DAF’s.

Fraikin is actief in maar liefst 15 landen waaronder sinds 2015 ook Nederland. Branch Manager Martin Blauw vertelt: “We zijn merkonafhankelijk en zijn expert op het gebied van full operational lease. De klant bepaalt en zijn vraag is leidend, maar we bieden ook altijd een alternatief. Naast operational lease bieden wij ook complete fleet management.

Een andere service van Fraikin is dat we bij elke tien voertuigen voor een klant zelf investeren in een elfde vervangvoertuig om zo altijd een identiek voertuig paraat te hebben staan in geval van nood of wanneer een voertuig bij ons binnen is voor onderhoud.”

Bij Fraikin kunt u terecht voor korte termijn verhuur (1 maand), middellange-termijn verhuur (1 maand tot 1 jaar) en lange termijn full operational lease (1 jaar tot 10 jaar). “Of het nu gaat om één voertuig of twintig, de klant wordt compleet ontzorgd. Wij de lasten, u de lusten.”, vult Martin Blauw aan.

Partnership
Bij Fraikin kunt u terecht voor een brede vloot, ook op het gebied van koeltransport. “Lamboo Carrosserie is onze vaste carrosseriebouwer en wat betreft de transportkoeling voeren we een tweemerken beleid. Binnen het koeltransport zijn schone auto’s speerpunt. Zo is er veel vraag naar elektrische oplossingen; alternatieve energie wordt steeds meer gewaardeerd en gewenst.”
De laatste levering bestond uit tien voertuigaangedreven V-units van Thermo King. Deze koelmachines, types V-200-MAX, V-300-MAX en V-600-MAX, zijn opgebouwd op verschillende merken bestelwagens en worden voor meerdere klanten en doeleinden ingezet en worden daarnaast gebruikt voor de eigen vloot van Fraikin.

“De relatie met Thermo King in Nederland is nog jong maar in België was deze al bestaand. We hebben dan ook een Europese overeenkomst met Thermo King. Belangrijke meerwaarde hierbij is de lange-termijn-partnership. Daar streven wij naar met onze klanten, maar ook met onze leveranciers. We maken gebruik van het hele productgamma van Thermo King, van trailer tot aan small truck. Vanwege de trends en het samengaan van Thermo King en Frigoblock gaan we nu ook kijken naar Frigoblock koelmachines”, aldus Martin Blauw.

Voor de toekomst zet Fraikin in op verdere groei in Nederland, met de koelmarkt als één van haar speerpunten, waarbij waste management en alternatieve energie vooraan staan. (Bron: thermoking.nl)