Fraikin zet historische samenwerking met EOC Logistics verder

  • 13/07/23
  • 2 min

Oudenaarde, 12 oktober 2021 – EOC Logistics, specialist in logistiek binnen de chemische sector, heeft voor de derde keer haar volledige vloot laten vernieuwen door Fraikin. Uniek is dat de vrachtwagens uitgerust zijn met een compressor waarmee de vervoerde silo’s ook leeggemaakt kunnen worden. 

Fraikin poursuit son partenariat historique avec EOC Logistics

EOC Logistics is ruim tien jaar klant bij Fraikin. Het bedrijf zocht en vond in Fraikin een operationele leaser van industriële voertuigen, waardoor niet in een eigen wagenpark geïnvesteerd moest worden. Recent werd de volledige vloot vrachtwagens voor de derde maal vervangen. 

Zoeken naar een middenweg

De langlopende overeenkomst tussen EOC Logistics en Fraikin is een mooi voorbeeld van een duurzame relatie op maat van de klant. “Bij elke contractvernieuwing doen we een prijsvergelijking. De kracht van Fraikin zit hem in de goede prijs-kwaliteit verhouding voor middelgrote bedrijven zoals wij”, stelt Lead Buyer bij EOC Logistics Tobias Slaats. 

Voor Tobias Slaats is de uitgebreide dienstverlening de belangrijkste factor om telkens opnieuw voor Fraikin te kiezen. “Dat totaalpakket omvat onder meer administratieve ondersteuning, wat onze logistieke dienst enorm ontzorgt. Al het onderhoud van de voertuigen wordt op die manier automatisch geregeld door Fraikin”, aldus Tobias. 

Unieke klant 

EOC Logistics is een unieke klant van Fraikin. “EOC leaset bij ons trekkers die een silo gevuld met zelf geproduceerde chemische producten kunnen vervoeren”, legt commercieel directeur bij Fraikin Cyriel Vrijders uit. “Wat die voertuigen speciaal maakt, is de door het voertuig aangedreven compressor die gebruikt wordt om de silo’s leeg te drukken. We hebben geen enkele andere klant die op die manier met chemische producten bezig is.” 

Om ook te lezen

Cyriel Vrijders succède à Jan Van de Perre comme CEO de Fraikin

Cyriel Vrijders volgt Jan Van de Perre op als CEO van Fraikin

Machelen, 9 november 2021 – Cyriel Vrijders wordt de nieuwe CEO van Fraikin, marktleider in de verhuur en leasing van bedrijfsvoertuigen en…
13/07/23
4 min
Ouverture d’une agence Fraikin supplémentaire pour un service encore plus proche des clients

Opening extra agentschap brengt service Fraikin dichter bij de klanten

Herstal, 10 januari 2022 – Fraikin, de marktleider in de verhuur en leasing van bedrijfsvoertuigen en bestelwagens, heeft haar nieuwe vestiging in…
13/07/23
3 min
Un guichet unique pour les clients du transport frigorifique dans la région de Bruxelles

Onestopshop voor klanten met gekoelde transporten uit de omgeving van Brussel

Machelen, 18 januari 2021 – Fraikin en fabrikant van temperatuurgecontroleerde installaties Carrier Transicold zetten een nieuwe samenwerking op met…
13/07/23
2 min