Opening extra agentschap brengt service Fraikin dichter bij de klanten

  • 13/07/23
  • 3 min

Herstal, 10 januari 2022 – Fraikin, de marktleider in de verhuur en leasing van bedrijfsvoertuigen en bestelwagens, heeft haar nieuwe vestiging in Herstal in gebruik genomen. Daardoor kunnen klanten in de omgeving van Luik genieten van het volledige Fraikin-aanbod dichtbij huis. Het is al het derde agentschap dat Fraikin opent op minder dan een jaar tijd in België, met als doel de lokale dienstverlening voor klanten uit de regio te versterken. In Luik wordt bovendien ingezet op fleet management. 

Ouverture d’une agence Fraikin supplémentaire pour un service encore plus proche des clients

Fraikin versterkt aanbod in Luik met nieuwe vestiging in Herstal 

De opening van de vestiging in Herstal versterkt het aanbod van Fraikin voor de vele bestaande Luikse klanten en zorgt ervoor dat de dienstverlening steeds makkelijk bereikbaar is. Fraikin beschikte reeds over een drop-off point in Herstal, maar opent nu een volwaardig agentschap in het Parc industriel des Hauts Sarts, vlakbij de E25 nabij Luik. 

Service dicht bij klanten 

De vestiging in Luik is al het derde nieuwe filiaal op minder dan een jaar tijd, na Bergen en Izegem in 2021. Die kantoren moeten de service van Fraikin dichter bij de klanten brengen. “Uit onze klantentevredenheidsenquête bleek dat nabijheid zeer belangrijk is”, weet CEO Benelux Cyriel Vrijders. “Voor onze bestaande klanten in de omgeving van Luik is het erg praktisch dat we nu een nabijgelegen filiaal openen. Daarnaast is Luik aan een serieuze opmars bezig op vlak van last-mile delivery, transport en bedrijvigheid in het algemeen. Daar zien we heel wat groeipotentieel in.” 

Het belang van lokale aanwezigheid wordt weerspiegeld in het team dat de Luikse vestiging helpt opstarten. Benoit Rousseau is een Luikenaar met een lange staat van dienst binnen Fraikin. Hij krijgt hulp van Christophe Cappuccio die één dag per week in Herstal zal werken. Daarnaast starten er twee ervaren onderhoudstechnici uit het Luikse. Voor de brand manager staat momenteel een vacature open. 

Fleet management 

In Luik is het volledige dienstenaanbod van Fraikin beschikbaar, zowel operationele leasing op lange termijn als korte en middellange termijn voor B2B. Daarnaast wordt bijkomend ingezet op fleet management, waarbij Fraikin klanten ontzorgt door in te staan voor het onderhoud van de volledige vloot bedrijfsvoertuigen in het eigen atelier. Dat is bijvoorbeeld op vandaag reeds het geval voor klanten uit de geldtransportsector. 

Dit jaar zal Fraikin voornamelijk focussen op het rendabel maken van de bestaande vestigingen. “Op termijn zijn er nog uitbreidingsplannen naar Antwerpen”, geeft Cyriel Vrijders nog mee. “We willen maximaal blijven inzetten op lokale verankering met vestigingen dichtbij onze klanten.” 

Om ook te lezen

Fraikin poursuit son partenariat historique avec EOC Logistics

Fraikin zet historische samenwerking met EOC Logistics verder

Oudenaarde, 12 oktober 2021 – EOC Logistics, specialist in logistiek binnen de chemische sector, heeft voor de derde keer haar volledige vloot laten…
13/07/23
2 min
Cyriel Vrijders succède à Jan Van de Perre comme CEO de Fraikin

Cyriel Vrijders volgt Jan Van de Perre op als CEO van Fraikin

Machelen, 9 november 2021 – Cyriel Vrijders wordt de nieuwe CEO van Fraikin, marktleider in de verhuur en leasing van bedrijfsvoertuigen en…
13/07/23
4 min
Un guichet unique pour les clients du transport frigorifique dans la région de Bruxelles

Onestopshop voor klanten met gekoelde transporten uit de omgeving van Brussel

Machelen, 18 januari 2021 – Fraikin en fabrikant van temperatuurgecontroleerde installaties Carrier Transicold zetten een nieuwe samenwerking op met…
13/07/23
2 min