Waarom kiest EOC Logistics voor leasing bij Fraikin?

  • 2 min

EOC Logistics is al meer dan tien jaar klant bij Fraikin. Het bedrijf bestudeerde het leasinglandschap en richtte zich tot Fraikin als operationele leasemaatschappij voor bedrijfsvoertuigen, waardoor het niet hoefde te investeren in een eigen wagenpark. Alle vrachtwagens werden onlangs voor de derde keer vervangen. 

Pourquoi EOC Logistics a choisi la location longue durée avec Fraikin ?

Behoefte van de klant? 

Voor Fraikin is EOC Logistics een bijzondere klant. "Wij verhuren aan EOC trekkers die een silo vol eigen chemicaliën kunnen vervoeren", vertelt Cyriel Vrijders, commercieel directeur bij Fraikin. "Het bijzondere aan deze voertuigen is de door het voertuig aangedreven compressor waarmee de silo's worden geleegd. Geen van onze andere klanten gaat op deze manier met chemicaliën om." 

 

Onze oplossing 

Voor Lead Buyer bij EOC Logistics Tobias Slaats is het brede dienstenpakket de belangrijkste reden waarom EOC Logistics telkens voor Fraikin kiest. "Het totaalpakket is inclusief administratieve ondersteuning, wat het leven van onze logistieke afdeling een stuk makkelijker maakt. Alle voertuigonderhoud wordt automatisch door Fraikin verzorgd", legt Tobias uit. 

 

De voordelen 

Het langetermijncontract tussen EOC Logistics en Fraikin is een goed voorbeeld van een duurzame, klantgerichte relatie. "Bij elke contractverlenging vergelijken we de prijzen. De kracht van Fraikin zit in de goede prijs-kwaliteitverhouding voor middelgrote bedrijven zoals het onze", beluist Tobias Slaats 

Om ook te lezen

Comment développer l’électrique dans le domaine du transport frigorifique ?

Hoe ontwikkelen we elektronica geschikt voor duurzaam koeltransport?

Business Case MAN e-TGE.
1 min
Comment accompagner UCB Pharma dans sa recherche de mobilité durable ?

Hoe ondersteunen we UCB Pharma in de zoektocht naar duurzame mobiliteit?

Business Case UCB Pharma.
2 min
Accompagner les ambitions d’une entreprise familiale en matière de mobilité décarbonée

De ambities van een familiebedrijf op het gebied van koolstofarme mobiliteit ondersteunen

Business Case Walravens.
2 min