Insurance

De verzekeringen die Fraikin aanbiedt

Met het oog op de best mogelijke huurervaring en gemoedsrust biedt Fraikin u verzekeringsoplossingen aan op maat van uw behoeften. 

Met het aanbod verzekeringen van Fraikin kunt u onbezorgd de weg op. 

De garantie op bescherming

Als het om leasing gaat, wilt u er zeker van zijn dat uw bestuurders en de goederen die ze vervoeren voldoende beschermd zijn in geval van panne, diefstal of een ongeval.    

Wij zorgen ervoor dat u onbezorgd de weg op kunt met de gepaste verzekeringen, ongeacht of u op korte of middellange termijn huurt. En bij leasing op lange termijn stemmen we de waarborgen en opties volledig af op uw behoeften en wagenpark. 

Burgerlijke Aansprakelijkheid Auto

Deze wettelijk verplichte verzekering dekt lichamelijke letsels en materiële of immateriële schade veroorzaakt door de bestuurder van het voertuig, een brand of een vallend voorwerp.  

Omnium 

Deze verzekering dekt de kosten van herstellingen na een ongeval of brand en in geval van glasbreuk. Er wordt ook een nieuwe wagen ter beschikking gesteld in geval van diefstal of ‘total loss’.  

Onze optionele verzekeringen 
  • Bestuurdersverzekering voor professionals   

  • Transportaansprakelijkheid  

Uw vragen over onze waarborgen  

Vóór u een verzekeringscontract afsluit, is het van belang de juiste vragen te stellen, zodat u de juiste waarborgen kiest in functie van de risico’s waar u effectief mee te maken krijgt.   

 

Wanneer moet ik een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid afsluiten?   

De verzekering burgerlijke aansprakelijkheid is wettelijk verplicht. Iedereen moet over een dergelijke verzekeringsformule beschikken. Deze verzekering dekt eventuele schade die u veroorzaakt bij derden.  

 

Welke meerwaarde biedt een omniumverzekering ten opzichte van een burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering?   

De omniumverzekering vergoedt bijkomende risico’s in geval van diefstal, brand, een ongeval of glasbreuk. Zo wordt ook een voertuig ter beschikking gesteld in afwachting van de levering van een nieuwe wagen voor langetermijnhuur.   

 

Wat dekt de bestuurdersverzekering voor professionals?   

Gedurende de hele huurtermijn zijn alle bestuurders met toestemming van de huurder verzekerd voor een schadeloosstelling tot 200.000 euro (lichamelijke schade die leidt tot werkonbekwaamheid, invaliditeit of overlijden).   

 

Welke optie kies ik om mijn goederen te beschermen?   

De verzekering transportaansprakelijkheid dekt materiële schade aan en verlies van goederen tijdens het transport, laden of lossen met uw huurvoertuig.